Ce te face fericit in fiecare zi?

Ce te face fericit in fiecare zi?

Ce te face fericit in fiecare zi?

Timp necesar pentru citit: 2 minute
coaching-2 category-dezvoltare tag-fericire tag-intrebari”>

In fiecare zi te trezesti, mananci ceva si apoi te duci spre serviciu. Stai acolo pana la 5, 6 sau pana tarziu in noapte – dupa cum iti e programul. Te intorci acasa – la familie sau in singuratatea a patru pereti. Mai mananci ceva, te uiti la TV, un pic de browsing pe net si apoi te culci.

Si acum intrebarea: in care lucru pe care il faci in fiecare zi se gaseste fericirea ta?

Care dintre toate treburile cu care te indeletnicesti zilnic iti provoaca indeplinirea, cat de putin a dorintelor si viselor tale?

Daca iti este greu sa raspunzi, poate iti este mai usor sa stii ca cei mai multi oameni nu stiu nici ei sa raspunda la aceasta intrebare. Ar trebui sa fie acea intrebare la care sa stii raspunsul instantaneu, chiar daca esti trezit din somn si intrebat in miezul noptii. Dar nu este asa, nu?

Viata celor mai multi dintre noi imi seamana cu razboiul: la ce se poate gandi un barbat cu arma in mana cand omoara alti barbati cu arma in mana, pus fiind de un “superior” care a fost pus de un alt “superior” si de un alt superior, etc. … pana acolo in varf, la ultimul “superior”? Ce poate fi mai stupid decat sa faci ceva ca sa indeplinesti dorinta altcuiva?

Ce faci tu in viata ta, in fiecare zi si este “al tau”, pentru ca vrei tu, cu adevarat? Si ce anume din ceea ce faci in fiecare zi este “dictat” de altcineva pentru ca asa a vrut sau vrea el de la tine?

Daca, din nou, nu ai raspuns la intrebarea asta – consoleaza-te ca nu esti singur(a). Majoritatea suntem “manati” in viata in directii altele decat cele ale dorintelor noastre.

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.